[3 af 3] Markedsføring af digitale produkter – tema i medlemsklubben

digitale produkter - markedsføring

Vi er her nået til 3. del af serien om, hvordan du fremstiller digitale produkter. I del 1 handlede det om, hvordan du planlægger, i del 2 hvordan du udfører, og her i del 3 handler det om markedsføring af digitale produkter.

Med den her serie i hånden har du alle muligheder for at få succes med dit første digitale produkt.

Grunden til at markedsføringen af digitale produkter er så vigtig er, at det hjælper ingenting, at du har lavet verdens bedste produkt, hvis der ikke er nogen, der har hørt om det.

Du skal tænke på, at det at sætte noget til salg på nettet svarer lidt til, at du åbner en butik for enden af en blind vej. Du skal gøre din potentielle målgruppe opmærksom på, at du eksisterer, og at du har et produkt, der kan læse et problem i deres liv.

I de to videoer i dette tema gennemgår jeg hele den serie af marketingmaterialer, som du skal have på plads, når du vil have succes med markedsføring af digitale produkter.

Vi kigger på brug af Facebook annoncer, og hvordan du aktivt kan bruge webinarer og e-mails til at få hele din salgsproces til at hænge sammen.

Som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, har du adgang til hele serien om Digitale produkter og du kan bagefter dykke længere ned i temaer om Facebook annoncer, e-mail marketing, osv, så du kommer hele vejen rundt om din markedsføring online.

Klik her for at blive medlem i dag


Køb adgang kun til de 3 dele om digitale produkter

Digitale produkterHvis du hellere vil have eksklusiv adgang uden medlemskab til de 3 dele af temaet om digitale produkter, så kan du få det lige her for DKK 600,-

Indenfor mindre end et par timer kan du være i gang med at lave dit første digitale produkt.

Klik her for at købe adgang