Digitale produkter – et tema i 3 dele

Jeg har lavet et tema, der er leveret i 3 dele, og som er et helt kursus i sig selv. I temaet giver jeg dig ideer og tips til både emne, planlægning, struktur, opbygning og markedsføring.

Du får fri adgagn til temaet, hvis du bliver medlem af Medlemsklubben, men du har også mulighed for at købe temaet som et enkeltstående produkt. Det kan du læse mere om her.​

Hvis du vil være medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj nu, så klik her.

Her får du en kort beskrivelse af de tre dele, temaet består af:​

Kom i gang med at lave digitale produkter - del 1 af 3

Evnen til at sælge din viden i digital form er noget af det mest geniale, når du er indehaver af din egen virksomhed. I stedet for udelukkende at arbejde med 1-1 kunder, får du her mulighed for at sælge 1-mange.

Temaet er delt op i 3 dele, så her i første del starter vi med at kigge på planlægningen. For flere informationer, så klik her.

Klik her for at blive medlem nu

Digitale produkter - planlægning
Iværksætter mindset

Kom i gang med at lave digitale produkter - del 2 af 3

Temaet her er 2. del af et tema i 3 dele, der handler om, hvordan du kan lave fantastiske digitale produkter i din virksomhed.

I del 2 handler det om, hvordan du i praksis strukturerer, opbygger og lægger dine digitale produkter online.

Du kan læse mere om temaet her, så du kan danne dig et indtryk af, hvad du får del i, hvis du bliver medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Klik her for at blive medlem nu

Kom i gang med at lave digitale produkter - del 3 af 3

Temaet her er 3. del i serien, hvor vi har kigget på digitale produkter og her skal vi kigge på markedsføringen af dit digitale produkt.

Vi dykker ned i hele processen fra du starter markedsføringen og til dine salg begynder at tikke ind, og hvis du vil læse mere om temaet så klik her.

Klik her for at blive medlem nu

digitale produkter - markedsføring