Lav en strategiplan for din virksomhed – tema i medlemsklubben Bliv en Online Haj

strategiplan

Har du en strategiplan for din virksomhed?

En strategiplan går ud på, at du laver en slags State of the nation med din virksomhed.

Det er ikke altid det, vi bruger mest tid på som selvstændige, for der er jo alle de praktiske opgaver, vi skal have fra hånden.

Til gengæld kan jeg love dig, at du kan have enorm fornøjelse af at hejse dig op i helikopteren og tage et kig på din virksomhed.

Hvad er en strategiplan?

En strategiplan er en status over din virksomhed.

Du kigger på året, der gik, du kigger på dine langsigtede mål, dine kortsigtede mål og de helt konkrete aktiviteter, du skal foretage dig for at komme tættere på målet.

Meget af det, du finder ud af i processen her, vil muligvis ikke afvige fra det, du allerede gør. Sagen er bare, at hvis du ikke kender de langsigtede mål for din virksomhed, så er det svært at sikre, at alle de kortsigtede aktiviteter er medvirkende til at bringe dig tættere på målet.

Hvornår skal man lave en strategiplan?

Det er oplagt at lave strategiplanen lige ved årsskiftet, men det vigtigste er egentlig, at den bliver lavet med jævne mellemrum.

Jeg har lavet et tema i Medlemsklubben Bliv en Online Haj, som handler om, hvordan du laver en strategiplan for din virksomhed.

Det er en glimrende lejlighed til at arbejde sammen med andre medlemmer i klubben. Hvis du laver øvelsen sammen med en makker, så kan jeg garantere, at udbyttet vil være øget indsigt i både makkerens og din egen virksomhed.

Hvis du vil have fingre i temaet, så klik her for at blive medlem