Om

Online Haj og Medlemsklubben Bliv en Online Haj er startet, fordi jeg selv ledte efter en lignende ressource, da jeg sprang ud som selvstændig for 3-4 år siden.

Måske kan du relatere, men jeg har brugt utallige timer og revet mig i håret for at finde ud af, hvordan jeg fik mit website til at gøre det, jeg ville, hvordan jeg skulle sætte mit mailsystem op, hvad jeg skulle skrive i mine e-mails og i det hele taget, hvordan jeg skulle få min forretning til at køre.

Lise Halskov fra Online Haj

Jeg arbejder selv hele tiden med at forbedre på mine systemer og afprøve nye ting, og alt den viden, jeg kommer frem til, formidler jeg videre til dig i Medlemsklubben Bliv en Online Haj. Hvis du vil være medlem, så klik her.

Jeg hedder Lise Halskov og er indehaver af Online Haj.

Jeg har arbejdet som projektleder i de sidste 20 år, og har kastet min kærlighed på online marketing. Jeg laver i Online Haj hver uge live gratis hangouts, hvor online marketing eksperter deler deres bedste tips med dig. Du er altid velkommen til at deltage, men som medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj har du også eksklusiv adgang til optagelserne af alle live hangouts.

Hvis du har spørgsmål til siden her eller ønsker at komme i kontakt med mig, så klik her

Alt det med småt...

Medlemsklubben Bliv en Online Haj er ejet og drevet af Lise Halskov. Du kan finde alle forretningsbetingelser her.