[1 af 3] Planlægning af digitale produkter – tema i medlemsklubben

Planlægning af digitale produkter

Noget af det smarteste, du kan foretage dig i din virksomhed, er at producere digitale produkter, som du kan sælge til din målgruppe.

Du kan godt glemme begrebet “passiv indkomst”, for der er ikke noget passivt over processen med at skabe produkterne, men det smarte er, at når du først har produceret produktet, så kan du i princippet godt sælge din viden, mens du sover, ligger på en strand eller laver noget helt tredje.

Hvis du opfatter det at lave digitale produkter som lettere uoverskueligt, så er hjælpen her. Serien om digitale produkter, som du får adgang til i Medlemsklubben Bliv en Online Haj, har jeg delt op i 3 dele, da det ellers bliver alt for omfattende.

I første del handler det om planlægning af digitale produkter – det vil sige hele processen med at finde ud af, hvad det skal handle om, hvilken form, det skal have, hvad det skal hedde og hvordan du laver en overordnet tidsplan for produktet.

Hvis du også vil lære noget om planlægning af digitale produkter, så får du straks adgang til temaet, når du bliver medlem af Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Tilmeld dig klubben her


Køb adgang kun til de 3 dele om digitale produkter

Digitale produkterHvis du hellere vil have eksklusiv adgang uden medlemskab til de 3 dele af temaet om digitale produkter, så kan du få det lige her for DKK 600,-

Indenfor mindre end et par timer kan du være i gang med at lave dit første digitale produkt.

Klik her for at købe adgang

En tanke om "[1 af 3] Planlægning af digitale produkter – tema i medlemsklubben"

  1. Pingback: Markedsføring med personlighed [Hangout]

Der er lukket for kommentarer.