Sælg med webinarer – tema i Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Sælg med webinarerWebinarer og hangouts har en stor del af æren for min succes med Online Haj.

Webinarer har hjulpet mig med at bygge min email liste op, de har øget mit kendskab, jeg har skabt nye bekendtskaber og relationer, og sidst men ikke mindst: Jeg har været i stand til at markedsføre og sælge mine produkter og ydelser med webinarer.

I temaet Sælg med webinarer, får du den opskrift, der har virket for mig og som jeg er kommet frem til gennem mange forsøg.

Det er nemlig sådan, at lige så effektive webinarer kan være til at sælge, lige så håbløse kan de virke, hvis du ikke får sat din præsentation rigtigt sammen.

Din timing og fordeling af pointerne i webinaret skal være rigtigt, og det er lige præcis det, jeg giver dig opskriften på i temaet: Sælg med webinarer.

Et af de punkter der volder problemer for mange er, hvordan du laver en god overgang fra at levere indhold og til at sælge dit produkt, og det giver jeg dig en masse gode tips til, så det kommer til at gå som en leg.

Temaet forudsætter ikke et specielt webinar- eller hangout-system, for det handler ikke om teknik, men udelukkende om indhold.

I temaet får du blandt andet en liste med de forskellige punkter, din præsentation skal indeholde med tidsangivelser på, så du kan tage den i brug, når du skal lave dit eget webinar.

Du kan få fingre i temaet Sælg med webinarer, ved at melde dig ind i Medlemsklubben Bliv en Online Haj.

Meld dig ind i klubben i dag