Skriv magiske salgstekster med Rikke Moos

Skriv magiske salgstekster med Rikke Moos

Når du er selvstændig er du også sælger.

Uanset om du er behandler, grafiker, coach, har webshop, er konsulent eller hvad du nu laver, så er du nødt til at kunne sælge.

Og den bedste måde, du kan gøre det på nettet er med dine ord.

Og hvis du er som så mange andre selvstændige, så kan det volde de største hovedbrud, hvordan du skal formulere dig, så dine tekster sælger uden at du kommer til at virke som en klam sælger-fidus.

Derfor har jeg inviteret en absolut ekspert ind som gæst i et hangout udelukkende for medlemmer af Medlemsklubben Bliv en Online Haj, nemlig Rikke Moos.

Rikke vil fortælle om, hvordan du skrive magiske salgstekster, så du får formidlet dit budskab til målgruppen på en god måde, som føles helt rigtig for lige præcis din virksomhed.

For nej, du behøver ikke at overdrive og være oversælgende i din tilgang. Du behøver ikke bruge metoder, du ikke har det godt med.

Du skal bare lære den rigtige model for, hvordan dine tekster sælger på en autentisk måde.

Hvis du tilmelder dig Medlemsklubben inden den 17. marts kl 20, så kan du deltage live og selv stille spørgsmål til Rikke.

Medlemmerne af klubben har mulighed for at sende en af deres salgstekster til os i forvejen og på den måde få helt personlig feedback fra en ekspert i magiske salgstekster.

Hvis du tilmelder dig klubben efter live hangoutet er slut, så får du selvfølgelig adgang til optagelsen inde i medlemsområdet bagefter.

Læs mere om klubben her, eller tilmeld dig med det samme: