Temaer, der gør dig til en Haj i planlægning og struktur

Min baggrund som projektleder fornægter sig ikke!

Et af de helt store svagheder for mange iværksættere er planlægning.

Det er ret let at blive overvældet over alle de mange opgaver, man kan kaste sig over indenfor online markedsføring, og uden or​dentlig planlægning, så får du overordentligt svært ved at få timerne til at slå til.

Jeg har indtil flere meget populære temaer i klubben, som jeg ved har været utroligt værdifulde for mange af mine medlemmer.

Kig dig omkring og se, om der er noget, der lige passer til dine udfordringer:​

Hvis du vil være medlem nu, så klik her.

Lav en strategiplan for din virksomhed

Brug tiden til at hejse dig selv op i helikopteren og lav en strategiplan for din virksomhed

Det gælder om at kigge på det, der fungerede sidste år og hvad du skal have fokus på næste år, så du på længere sigt når de mål, du gerne vil nå. For ikke at tale om at lave en konkret plan. Klik her for at læse mere om temaet her, samt alle de andre temaer.

Klik her for at blive medlem nu

strategiplan

Lav en plan for din næste opgave

Jeg ved fra min erfaring indenfor projektledelse, at en af de store udfordringer kan være at få lavet en ordentlig plan for din opgave.

Du har måske lavet en fin tidsplan, men problemet med tidsplaner er, at de kun siger noget om hvornår en opgave skal være færdig, men ikke noget om, hvordan det skal foregå.

Det råder vi bod på i dette tema, hvor du får en video fra et mit projektlederkursus, der viser dig nøjagtigt, hvordan du gør. Læs mere om temaet her

Klik her for at blive medlem nu

Lav en plan for din næste opgave
4 uger med fokus

4 uger med fokus

Temaet her, som er et af de mest populære temaer i klubben, hjælper dig til at holde fokus på de ting, der vil give dig de bedste resultater i din virksomhed.

Det er rigtig nemt som mindre virksomhed at blive distraheret af for mange forskellige aktiviteter, og så risikerer du at falde i den grøft, at du aldrig rigtig bliver færdige med noget.

I temaet får du redskaberne til at arbejde fokuseret i 4 uger - det betyder ikke at du kun må arbejde med en ting, men det betyder, at du vælger et enkelt emne ud, som du arbejder fokuseret med i mindst 4 uger. Se mere om temaet her.

Klik her for at blive medlem nu