Temaer, der gør dig en Haj til at skrive og sælge

Som selvstændig er du på en eller anden måde altid sælger. 

De fleste af os vægrer ​os lidt ved betegnelsen, men hvis vi skal have kunder i butikken, så skal vi lære at sælge på den ene eller anden måde.

Det smukke ved online markedsføring er, at det kan lade sig gøre at sælge på en måde, så du ikke føler dig som en klam sælger, men hvor du tvært i mod giver din modtager en masse godt indhold.

Du skal huske på, at hvis det du sælger, kan gøre en positiv forskel for dem, du sælger til, så har du nærmest pligt til at sælge. Sælger du ikke, så går din målgruppe jo glip af den hjælp, du kan yde. Det duer jo ikke, vel?

Jeg har masser af gode temaer, der kredser om emnet at sælge, så tag et kig her, og se om det ikke er noget, der frister dig:​

Hvis du vil være medlem nu, så klik her.

Skriv magiske salgstekster med Rikke Moos

Skriv magiske salgstekster med Rikke Moos

Uden gode salgstekster er det rigtig svært at få gang i en online marketing virksomhed. Hvis du synes, det er svært at knække koden for hvordan, du skriver magiske salgstekster, så kig med her.

Rikke Moos gæster mig i et hangout den 17/3 kl 20, og der øser hun ud af sin viden og gennemgår konkrete tekster fra nogle af medlemmerne.

Vil du også lære at skrive magiske salgstekster, så læs med her

Klik her for at blive medlem nu

Om-siden: Sådan gør du

Lær at skrive den perfekte Om-side i et eksklusivt medlemshangout med Vibeke Storm-Frandsen fra Bureau by Storm.

Du får tasken fyldt med tips og tricks og du får 2 konkrete skabeloner, du kan arbejde med selv, så du kan skrive den perfekte Om-side til hjemmesiden. Læs mere her.

Klik her for at blive medlem nu

Om-siden - sådan gør du
Sælg med webinarer

Sælg med webinarer

På trods af masser af nye og spændende markedsføringsmuligheder, så kender jeg stadig ikke noget, der udover emails, er mere effektivt til at sælge produkter og ydelser end webinarer.

Du kan bygge din email liste med webinarer, og du kan sælge dine produkter og ydelser på en måde, hvor du undgår at blive oversælgende.

Det kræver, at du kender den rigtige formel for dine webinarer, og den får du i temaet Sælg med webinarer, som du kan læse om her.

Klik her for at blive medlem nu

Gør dine læsere til købere med en salgstragt

En salgstragt handler om, at du arbejder helt strategisk med hvordan du tiltrækker nye læsere, hvordan du uddanner de nye læsere og giver dem mulighed for at lære dig at kende, hvorefter du meget lettere kan sælge dine produkter til dem.

Det smarte med en salgstragt er, at du kun skal gøre arbejdet en enkelt gang, og så arbejder din tragt for dig helt automatisk.

I temaet her giver jeg dig nogle ideer til, hvordan du kan gribe det an.

Klik her for at blive medlem nu

Gør dine læsere til købere med en salgstragt