Temaer, der gør dig til en Haj i sociale medier

Jeg fungerer som din testpilot, så jeg samler viden sammen hele tiden om sociale medier.

Hvis du ikke passer på, så kan du ende med at bruge al din tid på Facebook, Pinterest eller lignende uden at få de resultater, der vil bringe din virksomhed fremad.

Jeg samler de resultater og erfaringer, som du kan tage i brug med det samme, så du slipper for at skulle finde ud af det selv.​

Temaerne består typisk af en eller flere videoer, og jeg har som regel lavet en tjekliste, du kan printe ud, hvis det er relevant for temaet.

Jeg bruger klubben rigtig meget som inspiration og som en værktøjskasse.

De temaer, jeg har brugt, har været lige til at gå til og hands on. Det har ikke været sådan, at jeg selv har skullet tænke mig til halvdelen af dem. Jeg kunne sætte mig ned, og så var vejledningen der hele vejen igennem. Det har været helt fantastisk, og det er helt klart alle pengene værd"


Birgitte Feldborg
http://www.birgittefeldborg.dk/​

Nedenfor får du en oversigt over alle de temaer, du kan finde på om sociale medier lige nu:

Hvis du vil være medlem nu, så klik her.

Facebook annoncer

Når jeg hører om mindre virksomheder, der helt har opgivet Facebook, fordi det er blevet sværere at nå målgruppen, så synes jeg det er synd.

Du kan få rigtig stor gavn af Facebook annoncer uden at det koster dig en formue, men det kræver at du sætter dig ind i det redskab, der hedder Facebook Power Editor.

I temaet her, der er opdateret med de nye features fra Facebook i 2016,  viser jeg dig nøjagtigt, hvordan du skal gøre, så du får succes med Facebook annoncering. Læs mere om temaet her

Klik her for at blive medlem nu

Facebook anoncer - sådan gør du
YouTube marketing

YouTube marketing

Du har sikkert hørt tale om, at det er en rigtig god ide at lave videoer og lægge dem op på YouTube.

I dette tema gennemgår jeg hvad du skal huske på, når du uploader dine videoer og jeg viser dig trin for trin hvordan du gør.

Du får også gode ideer til, hvordan du kan lave gode videoer uden at du selv nødvendigvis behøver at lege skærmtrold! Læs mere om temaet her

Klik her for at blive medlem nu

Grafiske virkemidler - sat i system

Du formidler dine budskaber langt bedre, hvis du benytter dig af grafiske virkemidler.

Hvis du ligesom jeg ikke er grafiker, så kan det virke noget nær uoverskueligt, men der er hjælp at hente.

Der findes masser af gode redskaber, du kan benytte dig af, og jeg giver dig i temaet her en masse ideer og praktiske tips til, hvordan du kan gribe det an, så du bevarer overblikket. Læs mere om temaet her

Klik her for at blive medlem nu

Lav selv din grafik