Temaer i Medlemsklubben Bliv en Online Haj

Hver måned lægger jeg mindst et nyt tema ind i medlemsklubben - enten i form af et medlems hangout eller i form af et tema, jeg producerer til dig.

Vi har har ofte besøg af de dygtigste eksperter indenfor online markedsføring, og du får på den måde eksklusiv adgang til ekspert hjælp inden for en masse områder. Og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du kan forestille dig.​

Alle temaerne hjælper dig, der er ny indenfor online marketing med at få et overblik, få konkrete metoder at arbejde med, og det giver dig hjælp til at du får implementeret tingene i din egen virksomhed.

Temaerne består ofte af en eller flere videoer, og jeg har som regel også lavet en tjekliste, du kan printe ud, hvis det er relevant for temaet.

Jeg bruger klubben rigtig meget som inspiration og som en værktøjskasse.

De temaer, jeg har brugt, har været lige til at gå til og hands on. Det har ikke været sådan, at jeg selv har skullet tænke mig til halvdelen af dem. Jeg kunne sætte mig ned, og så var vejledningen der hele vejen igennem. Det har været helt fantastisk, og det er helt klart alle pengene værd"


Birgitte Feldborg
http://www.birgittefeldborg.dk/​

Nedenfor får du en oversigt over alle de temaer, du kan finde på medlemsiden lige nu.

Hvis du vil være medlem nu, så klik her.

En tanke om "Temaer i Medlemsklubben Bliv en Online Haj"

  1. Pingback:  E-mail marketing eksperter - gode råd i Online Haj

Der er lukket for kommentarer.